微信刷題,考證常用
  • 所屬考試大學英語六級試題庫
  • 試題題型【閱讀理解 Section C】
試題內容
   On how the world has changed over the last 50 years, not all of it has been good. As you are looking for organic food information, you have obviously become aware that a better alternative exists and you are taking a critical look at the source and production practices of the companies producing the world's food supplies.
   The purpose of organic food information is to give you an understanding of what is going into your food. You will see that there are many benefits to organic food that you didn't know before. The basis behind knowing about organic food information is the fact that farmers are resorting to using artificial fertilizers and pesticides to control disease and insect attack in order to produce more crops to satisfy growing demand. These artificial fertilizers leave something poisonous in and on the fruit and vegetables we consume which in turn is absorbed and stored by our bodies.
   Even the quality of food has gone down in recent years. Today's fruits have nowhere near the Vitamin C levels they did at one time. However, with organic food information you learn that organic food has fifty percent more nutrients (營養物), minerals and vitamins than any other form of produce that has been grown under intensive farming. If you are eating non-organic produce you will have to eat more fruit in order to make up for this deficiency. But then the dangerous cycle continues since you will be eating more chemicals that are worse for your health than they are good for you.
   Another aspect of organic food information is the production of meat and poultry (家禽). Most only consider produce when it comes to organic food information disregarding the antibiotics and hormones that are given to both cattle and poultry that are being force fed. Ask yourself what happens to all these antibiotics and hormones when the animal is killed, the remaining of these antibiotics and growth hormones reside in the meat which are then consumed, digested and stored in human bodies. There is no way that an animal that isn't kept in healthy conditions can produce healthy food for humans to eat.
   You have nothing to lose by trying organic product, not only will it be healthy for you but you will also be able to eat produce and meat the way they are supposed to be. You will likely be so impressed with the taste of organic fruit that you will never return to the mass-produced fruit again. While cost and availability can be a big issue for some, you can do a bit of research online and find a local store that stocks organic produce for a reasonable price.
1.[單選題]What does the author suggest people do in the last paragraph?
  • A.People should return to mass-produced fruits.
  • B.People should eat traditional produce and meat.
  • C.People should do the cost and availability research.
  • D.People should try organic product for better health and taste.
  • 解題思路:最后一段提到有機食品不僅可以有益身體健康,而且你可以吃到原汁原味的農產品和肉食,故答案為D。嘗過無機水果的味道,你就不會再吃批量生產的水果,故排除A和B。但是一些有機食品的成本高,難以找到,你可以網上搜索,就能找到一家當地的價格合理的無機食品店,由此可知,cost and availability是上網的原因,故排除C。
2.[單選題]What does the author say about meat and poultry?
  • A.Organic meat and poultry is hardly available.
  • B.A great amount of meat is consumed every year.
  • C.They may contain antibiotics and growth hormones.
  • D.Merciless killing of the animals lowers their quality.
  • 解題思路:第4段第2、3句提到,人類吃過了喂養過抗生素和生長激素的動物,那么這些抗生素和生長激素就會被人體吸收,故答案為C。本段沒有提及hardly available,every year, Merciless killing,故依次排除A、B和D。
3.[單選題]What is this passage mainly about?
  • A.Changes in food production practices.
  • B.A growing demand for high quality food.
  • C.The benefits of organic food information.
  • D.The challenges facing the world food industry.
  • 解題思路:本文通過對比有機食品和無機食品,指出有機食品的優勢,建議人們食用健康的有機食品,故答案為C。A中的food太籠統,故排除。短文中沒有提及high quality food,challenges,故排除B和D。
4.[單選題]What do we learn about organic food from Paragraph 3?
  • A.It has gone down in quality.
  • B.It has more nutrients.
  • C.It can replace mass-produced food.
  • D.It lacks Vitamin C.
  • 解題思路:However轉折引出Organic food,指出有機食品比集約農業下生產出的食品多出50%的營養。礦物質和維生素,故答案為B。本段開始就提到近年來,盡管食品的質量下降了,但是水果內的維生素c卻幾乎維持在同一水平。緊接著提到有機食品相對于無機食品的優勢和無機食品的危害,由此可知,非有機食品質量下降了,水果內的維生素c含量幾乎沒有改變,本段沒有提及replace,故依次排除A、D和C。
5.[單選題]What is stated in Paragraph 1 about organic food?
  • A.It is considered as a better choice.
  • B.It has become popular over the last 50 years.
  • C.It reflects the change of production practices.
  • D.It is mostly supplied by world-famous companies.
  • 解題思路:當你尋找有機食品的信息時,你已經很明顯開始注意到a better alternative(一種更好的選擇),你開始用批判的眼光看待供應全世界糧食的公司的原材料的來源和生產情況。a better alternative指前面的organic food,故答案為A.。本段沒有提及popular, reflects,world-famous,故依次排除B、C和D。
大學英語六級在線題庫
  • 參考答案:D,C,C,B,A
买网易彩票安全吗